Faber Monaco / Markilux 5010 markise

Monaco er en markise, der byder på en lang række lækre finesser på designsiden. Det, der gør denne model så elegant, er bl.a., at dæk-profilen har samme farve som kassetten og de smukke, afrundede dækkapper. Selve markisen er naturligvis lakeret, så den bevarer sin flotte fremtoning i lang tid, og beslaget understreger med fuld kraft, at designet af denne markise er blevet gennemtænkt hele vejen igennem.
Trods sin slanke form er Monaco grundet sit gennemtænkte design med dobbeltkæder i armene blandt markedets mest robuste og stabile markiser. Det gør Monaco ideel til overdækning af selv store arealer. Det robuste bærerør giver fuldstændig stivhed og gør det samtidig legende let at køre selv de bredeste duge ind og ud. Monaco er en lukket markise, og det giver optimal beskyttelse af både dugen og stellet.

Frontprofilen har selvfølgelig indbygget tagrende og skjulte vandafløb. Monaco markisen kan leveres med manuelt betjent rullegardin i forbommen. Markisen er velegnet til væg og spærmontering. 

 ​

Markise Monaco lakeret sort Nano lakering.

Murplade 30 x 40 cm for bedre befæstelse af markisen. Belastingen fordeles over en større flade.

Markisen er lavet så den passer ind i facaden på bygningen.