Faber Firenze / Markilux 6000 markise

Firenze kvalitet og smuk udformning er kodeordene for denne markise. Her er tale om en lukket kassettemarkise med lakeret stel, som sikrer en smuk fremtoning i mange år fremover. Lounge-versionen er oven i købet forsynet med nanolakering, som er en smudsafvisende finish, der letter vedligeholdelsen.

Designet fuldendes med elegante beslagsafdækninger, som giver en fuldendt fremtoning ned til allermindste detalje.

Den enestående markisearm teknologi har kraftoverførsel via et slidstærkt bændelsystem, som er fremstillet af højteknologiske fibre med ekstrem høj brudstyrke. Bændelsystemet giver en ekstrem høj slidstyrke.

Kassetten yder maksimal beskyttelse af den lukkede markise, og frontprofilen er forsynet med tagrende og skjulte vandudløb. Fjederspændte moduler sikrer optimal udspænding af dugen, og takket være længdeforskellen på de øvre og nedre arme er sidestabiliteten i top!

Terrassevarmer

Markilux infrarød varmer
Hyggelig varme når det begynder at blive koldt. Med Markilux infarød varmer kan du sidde udenfor og nyde de kølige aftener lidt længere. Der er varme og lys på samme tid. Det smarte design matcher markiserne i farven. Markilux infarød varmer er 30% billigere end gas eller elektrisk varmer. Lampen har en levetid på omkring 5000 timer. Der kan tilkøbes en fjernbetjening, som kan betjene varmeren. 
Markilux infrarød varmer kan fåes i to modeller, med 1400W eller 2000W.  

Bestil gardinbussen