Gardiner - tekstiler

Book _et _besoeg

Vi er gerne behjælpelig med at finde den rette gardinløsning, som matcher dine ønsker og behov.
Både almindelige gardiner syet med ryngebånd eller syet i flotte læg der gør, så gardinet sidder flot og er nemt at sætte op igen efter vask.

En ny gardinløsning er altid en lidt større investering og det er selvfølgelig vigtigt at vælge den rette gardin løsning der passer til dit hjem/arbejdsplads.
Vores biler kommer over hele sjæland.

Såfrem at du ønsker at få råd og vejledning i dit hjem.
så du kan se om dit valg af gardiner passer til dit eget interiør er dette muligt helt uforpligttende.

Book _et _besoeg

Sanderson gardiner

Roskilde-gardiner.dk

Brug de flotte stoffer til lange gardiner. syet evt.med kovser.Der er også mulighed for at lave rullegardiner og foldegardiner i samme stykke stof så det matcher sammen.

 

Pagunette gardiner

Roskilde-gardiner.dk

Pagunette er en af største udbydere af  tekstiler til boligen og vi følger løbende de vigtigste indretningstrends, når de udvikler nye produkter. Intet kan som smukke stoffer understrege stil og skabe stemning - uanset om du vælger det klassiske, det trendy eller det noble.

 

Acker gardiner

Roskilde-gardiner.dk

Lav flotte spændende foldegardiner, puder, sengetæpper.Et flot match, flere af stofferne har forskellige mønstre i samme farve så de passer sammen.

Svenson gardiner

Roskilde-gardiner.dk

Enkle former, kontraster og grafiske mønstre i gardiner. Kvalitet gardiner kendertegner Svenson Markspelle.

Gardin syning

Roskilde-gardiner.dk

Få syet dine gardiner professionel du skal have dem i mange år. Om det gælder med bredt båndeller syet i læg, så det ser flot ud og nemt at sætte op igen efter vask. 

Foldegardiner

Roskilde-gardiner.dk

Foldegardiner bliver syet på mål efter dine vinduer af vores professionelle syersker som er med til at sikre dig den højest mulige kvalitet på dine nye foldegardiner. Udover hejsesystemet medfølger der også en praktisk clips, som du bruger når dine foldegardiner trænger til at blive rengjort, clipsen medføre nemlig at snorene ikke vil filtre når du rengøre dine foldegardiner.

Roskilde Gardiner Gullandsstræde 8 4000 Roskilde Tlf. 4635 3402 roskildegardiner@gmail.com