Faber gardiner. Lys dæmpende - lysregulering - mørklægning.

Book _et _besoeg

Det er vigtigt at vælge den rigtige gardinertil boligen. Den helt rigtige solafskærmning kan gøre en stor forskel i dit hjem eller arbejdsplads. Og for at få den løsning, der passer præcist til dine behov, er der en række ting du bør tage hensyn til. Hvor skal gardinerne hænge, hvilke behov skal de dække, og hvordan skal de harmonere med den øvrige indretning. Skal det være udvendig solafskærmning i form af markise - screens. Eller indvendig Rullegardiner - Mørklægningsrullegardiner - Plisségardiner - Lamelgardiner - Persienner - Foldegardiner/Liftgardiner - Panelgardiner - Multishaderullegardiner.

   

Gardiner fra følgende leverandøre: Faber  - Stila 

Vores gardinbus kommer gerne ud og giver forslag på indretning.Gardinbussen/markisebussen køre over hele sjælland.

Book _et _besoeg

Lamelgardiner

Roskilde-gardiner.dk

Lamelgardiner er optimale at bruge i store vinduespartier eller panoramavinduer Der er mange fordele ved at bruge lamelgardiner i sin indretning af hjemmet. Lamelgardiner er enkle i deres design, men stadig dekorative

 

Multishade gardiner

Roskilde-gardiner.dk

Multishade er et spændende produkt, der kombinerer det bedste fra rullegardiner og persienner. Faber Multishade har to lag væv med semi-transparente striber, der kan forskydes for at regulere indkig og sollys. Flugter striberne i vævet, er der lukket for sollys og indkig. Når striberne forskydes, får du mulighed for at få lys ind og se ud.

 

Persienner

Roskilde-gardiner.dk

Der er ikke kun mange brands når det kommer til valget af nye persienner, men der er også forskellige breder på lamellerne. Hvis du vælger at købe Faber 35mm persienner er du sikret Fabers gode kvalitet. Persienner af mærket Faber lover ikke kun god kvalitet, men også at lamellerne i dine persienner ikke knækker.

 

plisségardiner

Roskilde-gardiner.dk

Plissegardiner fås i flere forskellige modeller afhængigt af dit behov. En af fordelene ved brug af plissegardiner er at de fylder meget lidt når de er trukket op, derved er plissegardiner næsten usynlig i rummet hvis dette er nødvendigt.

 

Rullegardiner

Roskilde-gardiner.dk

Størstedelen af rullegardiner bliver lavet med en kæde af enten plast eller stål, så de er nemme at betjene, det er dog også muligt at købe rullegardiner med en elektrisk betjening til vinduer som er placeret højere end det er muligt at nå.

 

35 mm - 50 mm persienner

Roskilde-gardiner.dk

Faber Persienner er en smuk og solid løsning, der giver et blødt og harmonisk lysindfald. Du kan vælge mellem 20 forskellige lamelfarver i forskellige bredder, og har mulighed for at tilpasse din persienne med farvede stigesnore eller stigebånd.

Roskilde Gardiner Gullandsstræde 8 4000 Roskilde Tlf. 4635 3402 roskildegardiner@gmail.com