Brustor markiser

Book _et _besoeg

Brustor investerer kontinuerligt i fremtiden og udvidede for nyligt produktionsarealet
med 18.000 m2 med første klasses maskiner der er indbegrebet
af præcision. Denne udvidelse hjælper Brustor med fortsat at producere produkter af høj kvalitet. Vores motiverede forsknings- og udviklingsafdeling designer år efter år nye og innovative produkter, som finder vej til mange loyale kunder. Kort sagt, Brustor solafskærmning er din partner til alle fremtidige projekter.

Book _et _besoeg

Vinduesmarkise

Roskilde-gardiner.dk

Vinduesmarkise med kraftige arme.kan laves med motor og fjernbetjening.Manuel betjening er også muligt.Markisedug i match med terassemarkisen samt muligt at sol- vind styring kan styre vinduesmarkisen og terassemarkisen

Parasol

Roskilde-gardiner.dk

parasoller enkeltstående 4-i-en motoriserede.Parasol til vægmontering med teleskop arm, som har tre låselige punkter horisontalt, 45 grader, og vertikalt.

Screen

Roskilde-gardiner.dk

Udvendig screen med sidesluser og kasette.Skal der sidde flere screens på samme facade er det muligt at koble dem sammen.Mulighed for mørklægnings systemer med sidesluse.

Markiser

Roskilde-gardiner.dk

Brustor markiser har alle typer markiser.De mest solgte er B 25 - B 25 ELITE.De kan alle monteres på væg eller spærbeslag og fås med motor og manuel betjening.

Solafskærmning

Roskilde-gardiner.dk

Brug markisen som solafskærmning det er den bedste måde at regulere lyset i rummet og holde varmen nede og sommeren.bestem selv og det skal være automatisk system eller du selv vil styre markisen med fjernbetjening.

markiseduge

Roskilde-gardiner.dk

Når du vælger en Dickson constant dug til deres markise, har de dermed valgt den bedste kvalitet.Markisestoffet, der er vævet af indfarvet sunacryl acrylfibre er underlagt al tænklig opmærksomhed ved produktionen af stoffet for at opnå den højste kvalitet.

Roskilde Gardiner Gullandsstræde 8 4000 Roskilde Tlf. 4635 3402 roskildegardiner@gmail.com